یک متخصص تغذیه تشریح کرد:
تفاوتهای موز سبز و زرد از لحاظ خواص
سپهرغرب، گروه سلامت: یک متخصص تغذیه به بیان نکاتی در مورد تشخیص موز سالمتر پرداخته و ارزش غذایی آن را برشمرده است.
متخصص تغذیه در مقالهای مینویسد که کدام موز برای بدن ارزش بیشتری دارد؛ نارس یا موز رسیده بیش از حد.
وی در خصوص موز رسیده یا نارس چنین مینویسد: موز نارس از نظر کالری کم است. فقط 56 کیلو کالری در هر 100 گرم موز سبز وجود دارد. به دلیل شاخص گلیسمی پایین (حدود 40 درصد) موز سبز برای کسانی که وزن کم میکنند، بسیار مفید است. در موز سبز نشاسته زیاد است (حدود 12.5 گرم در هر 100 گرم)، بنابراین اشتها را کاهش میدهد و هضم آن مدت زمان زیادی طول میکشد.
موز بیش از حد رسیده از 90 تا 100 کیلو کالری در هر 100 گرم برخوردار است. این موز سرشار از کاتچین است، آنتیاکسیدانهای قدرتمندی که از سلولها در برابر آسیب محافظت میکنند.
اولگا کوبلوروا در ادامه معتقد است: شاخص گلیسمی موزهای رسیده حدود 70 است، بنابراین اگر اضافه وزن دارید، بهتر است موز رسیده را کنار بگذارید. بر خلاف موز سبز، هضم آنها آسان است؛ در طول کار طولانی مدت، این موز منبع انرژی سریع خواهد بود.
در هر صورت یک یا دو موز در روز برای بدن مفید است، یک موز حاوی حدود 10 درصد مقدار پتاسیم روزانه و تقریبا 30درصد نیاز روزانه به اسید فولیک برای بدن است که برای عملکرد طبیعی قلب و بدن لازم است.
شناسه خبر 41469