رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان:
استفاده از سموم در بخش کشاورزی لرستان کمتر از متوسط کشوری است
سپهرغرب، گروه خبر: رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: متوسط استفاده از سموم برای تولید محصولات کشاورزی در این استان کمتر از میزان کشوری است که نشاندهنده سلامت بهتر تولیدات استان است.
اسفندیار حسنیمقدم روز شنبه افزود: مصرف بیش از اندازه سم سلامت غذا را به مخاطره میاندازد، بنابراین استفاده اصولی از این مواد برای تولیدات کشاورزی ضروری است.
وی اظهار کرد: در دنیا بهازای هر کیلوگرم محصول، 65 صدم گرم و در ایران 35 صدم گرم حدود نصف متوسط جهانی سم برای تولیدات کشاورزی مصرف میشود، بنابراین محصولات کلی کشور از سلامت بیشتری برخوردار هستند.
این مقام مسئول با تأکید بر اجرای سند ابلاغی رهبر معظم انقلاب و برنامههای بالادستی برای امنیت و سلامت غذایی محصولات، گفت: 30 تا 35 هزار تُن سم سالانه در کشور و در لرستان یکهزار تا یکهزار و 300 تُن شامل انواع آفتکش، قارچکش و حشرهکش مصرف میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان تصریح کرد: با توجه به آنکه این استان 4.7 اراضی کشور را دارد، اما 3.7 درصد سموم را مصرف میکند؛ بنابراین سلامت غذایی محصولات آن نسبت به میانگین کشور بهتر است.
حسنیمقدم همچنین گفت: مشارکت مردم برای مبارزه با آفات بسیار ضروری است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان همچنین خواستار کالیبره (تنظیم و میزان) کردن سمپاشهای استان شد و ابراز کرد: در سمپاشی به روش سنتی هفت تا 10 درصد محصول زیر چرخ تراکتور له میشود.
150 هزار بهرهبردار بخش کشاورزی لرستان هستند و 400 تا 600 هزار نفر از این بخش ارتزاق میکنند و ارزشافزوده سه میلیون تُن محصول استان به بیش از هفت هزار میلیارد تومان میرسد که چنانچه مشکل تأمین و تخصیص آب برای این حوزه برطرف شود، علاوهبر اشتغالزایی، درآمد اقتصادی کشاورزان نیز چندینبرابر افزایش خواهد یافت.رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان:
استفاده از سموم در بخش کشاورزی لرستان کمتر از متوسط کشوری است
سپهرغرب، گروه خبر: رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: متوسط استفاده از سموم برای تولید محصولات کشاورزی در این استان کمتر از میزان کشوری است که نشاندهنده سلامت بهتر تولیدات استان است.
اسفندیار حسنیمقدم روز شنبه افزود: مصرف بیش از اندازه سم سلامت غذا را به مخاطره میاندازد، بنابراین استفاده اصولی از این مواد برای تولیدات کشاورزی ضروری است.
وی اظهار کرد: در دنیا بهازای هر کیلوگرم محصول، 65 صدم گرم و در ایران 35 صدم گرم حدود نصف متوسط جهانی سم برای تولیدات کشاورزی مصرف میشود، بنابراین محصولات کلی کشور از سلامت بیشتری برخوردار هستند.
این مقام مسئول با تأکید بر اجرای سند ابلاغی رهبر معظم انقلاب و برنامههای بالادستی برای امنیت و سلامت غذایی محصولات، گفت: 30 تا 35 هزار تُن سم سالانه در کشور و در لرستان یکهزار تا یکهزار و 300 تُن شامل انواع آفتکش، قارچکش و حشرهکش مصرف میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان تصریح کرد: با توجه به آنکه این استان 4.7 اراضی کشور را دارد، اما 3.7 درصد سموم را مصرف میکند؛ بنابراین سلامت غذایی محصولات آن نسبت به میانگین کشور بهتر است.
حسنیمقدم همچنین گفت: مشارکت مردم برای مبارزه با آفات بسیار ضروری است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان همچنین خواستار کالیبره (تنظیم و میزان) کردن سمپاشهای استان شد و ابراز کرد: در سمپاشی به روش سنتی هفت تا 10 درصد محصول زیر چرخ تراکتور له میشود.
150 هزار بهرهبردار بخش کشاورزی لرستان هستند و 400 تا 600 هزار نفر از این بخش ارتزاق میکنند و ارزشافزوده سه میلیون تُن محصول استان به بیش از هفت هزار میلیارد تومان میرسد که چنانچه مشکل تأمین و تخصیص آب برای این حوزه برطرف شود، علاوهبر اشتغالزایی، درآمد اقتصادی کشاورزان نیز چندینبرابر افزایش خواهد یافت.
شناسه خبر 41882