سپهرغرب، گروه سلامت: خرما غنی از پتاسیم است و مواد معدنیاش باعث کاهش فشار خون میشود. یک خرمای مدجول شامل حدود 167 میلی گرم پتاسیم است که نسبت به سایر میوه نسبتا بالا است. عدم مصرف پتاسیم کافی نیز میتواند منجر به سنگ کلیه شود و فیبر همچنین سطح قند خون را تثبیت میکند. اثرات سدیم در رژیم غذاییتان را متعادل میکند و این باعث کاهش فشار خون میشود. منیزیم این میوه عضلات قلب و عروق خونی شما را آرام میکند، در نتیجه باعث کاهش فشار خون میشود.
یافتههای خرما برای محافظت در برابر استرس اکسیداتیو و التهاب در مغز ارائه شده است. مصرف منظم خرما و میوههای مشابه با خطر بیماریهای نورودنژراتیک و عملکرد شناختی بهتر در افراد مسن ارتباط دارد؛ مطالعه دیگری نشان میدهد که با مصرف خرما، احتمال کاهش سرعت پیشرفت آلزایمر نیز وجود دارد. یکی دیگر از مطالعات میگوید که خرما میتواند به جلوگیری از التهاب در مغز کمک کند.
شناسه خبر 49851