شناسه خبر:51017
1400/10/22 09:01:21

سپهرغرب، گروه اقتصادی: رئیس اتحادیه نانوایی سنتی اظهار کرد: برای انواع نان آردهای مختلفی به کار می‌رود. آرد بربری 18 درصد و آرد تافتون و لواش 15 درصد و آرد سنگک نیز 12 درصد سبوس‌گیری می‌شود.

بیژن نوروزمقدم یادآور شد: وقتی این ارقام را اعلام می‌کنیم یعنی الباقی سبوس و گندم تبدیل به آرد می‌شود و اینگونه نیست آرد سبوس نداشته باشد. 12 درصد سبوس‌گیری یعنی 88 درصد الباقی سبوس و گندم تبدیل به آرد می‌شود.

وی درباره برخی شائبه‌ها پیرامون پخت نان با آرد بدون سبوس تاکید کرد: این درصدبندی مصوبه‌ای است که چند سال ادامه دارد و پیشتر برای نان‌ها تغییر نوع آرد می‌دادند اما برای هر نوع نان این رقم ثابت است و کسی نمی‌تواند در این درصدها تغییرات ایجاد کند. وی درباره پخت نان سنگک با آرد تافتون و دیگر نان‌ها نیز افزود: اتحادیه سنگک جدا از اتحادیه نانوایی سنتی است و خود اتحادیه باید پاسخگو باشد. نانوایی‌ها نمی‌توانند آرد خود را تغییر دهند تصریح کرد: آرد ما در سامانه است و ما حق انتخاب غیر از چیزی که از طریق سامانه دریافت می‌کنیم نداریم.

شناسه خبر 51017