گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:60932

استفاده از جوهرقند در نانوایی‌های ایلام ممنوع است

استفاده از جوهرقند در نانوایی‌های ایلام ممنوع است

هوشنگ نادری روز پنجشنبه اظهار کرد: واحدهای نانوایی اجازه استفاده از جوهر قند (بلانکیت) و جوش شیرین به علت مضر بودن این مواد برای سلامت مصرف‌کنندگان را ندارند.
وی تأکید کرد: واحدهای نانوایی به طور مستمر توسط گروه‌های گشت مشترک شرکت غله و خدمات بازرگانی و مرکز بهداشت نظارت و پایش می‌شوند.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی ایلام در خصوص غنی‌سازی آرد واحدهای نانوایی هم توضیح داد: در همان محل کارخانه‌های تولیدی، به آرد مصرفی واحدهای نانوایی اسیدفولیک (آهن) اضافه می‌شود.
نادری در مورد کاهش سبوس‌گیری گندم یادآور شد: میزان سبوس آرد نان‌های حجیم 12 درصد، تافتون و لواش 15 درصد و بربری 18 درصد است و ناظران اداره کل استاندارد و مرکز بهداشت بر روی میزان غنی‌سازی و سبوس گیری آرد نظارت مستمراند.

ارسال نظر

سوال: بزرگ‌ترین سیاره؟ Moshtari

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار