سپهرغرب، گروه خبر: مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی ایلام گفت: استفاده از ماده جوهر قند (بلانکیت) در واحدهای نانوایی ممنوع است و در صورت مشاهده با متخلفان برخورد میشود.
هوشنگ نادری روز پنجشنبه اظهار کرد: واحدهای نانوایی اجازه استفاده از جوهر قند (بلانکیت) و جوش شیرین به علت مضر بودن این مواد برای سلامت مصرفکنندگان را ندارند.
وی تأکید کرد: واحدهای نانوایی به طور مستمر توسط گروههای گشت مشترک شرکت غله و خدمات بازرگانی و مرکز بهداشت نظارت و پایش میشوند.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی ایلام در خصوص غنیسازی آرد واحدهای نانوایی هم توضیح داد: در همان محل کارخانههای تولیدی، به آرد مصرفی واحدهای نانوایی اسیدفولیک (آهن) اضافه میشود.
نادری در مورد کاهش سبوسگیری گندم یادآور شد: میزان سبوس آرد نانهای حجیم 12 درصد، تافتون و لواش 15 درصد و بربری 18 درصد است و ناظران اداره کل استاندارد و مرکز بهداشت بر روی میزان غنیسازی و سبوس گیری آرد نظارت مستمراند.
شناسه خبر 60932