سپهرغرب، گروه خبر: مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی گفت: انواع مختلف نان کامل بهصورت داوطلبانه توسط 56 نانوایی این استان پخت و عرضه میشود.
«غلامرضا ملکی» روز چهارشنبه افزود: 200 تُن آرد ماهانه برای تولید نان کامل در این نانواییها مصرف میشود که استان مرکزی در زمینه عرضه آرد یارانهای با بیشترین سبوس و بهصورت استاندارد و بهداشتی برای مصرف افراد جامعه و پراکنش مناسب این نوع از نان در بیشتر شهرستانها، از استانهای پیشرو در کشور بهشمار میرود.
وی ادامه داد: فیبر سه برابری، املاح و ویتامینهای فراوان، ازجمله مزایای نان کامل نسبت نان سفید است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی خاطرنشان کرد: مصرف نان کامل بهدلیل کاهش خطر بیماریهایی ازجمله اضافهوزن، چاقی، بیماری قلبی، دیابت نوع دو و بعضی سرطانها، افراد را از مصرف سایر مواد دارویی و شیمیایی بینیاز میکند.
ملکی گفت: یکهزار و 572 واحد نانوایی در استان مرکزی وجود دارد و ماهانه حدود 12 هزار تُن آرد در این واحدها مصرف میشود.
شناسه خبر 63793