گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:65077
مدیر جهاد کشاورزی بهار عنوان کرد:

تولید 45 درصد قارچ استان همدان در بهار

تولید 45 درصد قارچ استان همدان در بهار

عبدالحسین اکبری صبح چهارشنبه در همایش طرح الگوی کشت ابراز کرد: نیمی از جمعیت شهرستان بهار در بخش کشاورزی فعالیت می‌کند و از 134 هزار و 600 هکتار اراضی شهرستان، 85 هزار و 600 هکتار اراضی زراعی است.
وی به جایگاه ویژه کشاورزی شهرستان بهار در کشور اشاره کرد و گفت: 30 درصد سیب زمینی، 45 درصد قارچ، 36 درصد سیر، 13 درصد یونجه و 20 درصد خیار استان همدان در شهرستان بهار تولید می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: 72 واحد تولید گوشت مرغ در شهرستان وجود دارد و 20 درصد گوشت مرغ استان و 54 درصد گوشت شترمرغ و بوقلمون استان در این شهرستان تولید می‌شود.
اکبری به ظرفیت انبارداری شهرستان و وجود سردخانه‌های بالای صفر اشاره کرد و گفت: با توجه به حجم بالای تولید محصولات کشاورزی ازجمله سیب زمینی، 57 واحد انبار بالای صفر معادل 63 درصد استان و با ظرفیت نگهداری 135 هزار تُن محصولات کشاورزی در شهرستان بهار وجود دارد.
اکبری افزود: یکی از سیاست‌های دولت سیزدهم اجرای الگوی کشت است که در سال‌های گذشته مغفول مانده بود و با اجرای الگوی کشت، جانمایی مناسبی از محصولات مختلف تولیدی با توجه به ظرفیت‌های طبیعی، شرایط اقلیمی، منابع آبی، درصد رطوبت و مزیت‌های اقتصادی و سیاست‌های استراتژیک و کلان دولت صورت می‌گیرد.
وی تصریح کرد: اجرای الگوی کشت نیازمند آمایش سرزمینی است تا بتوانیم محصولات را در منطقه خاص خود و در زمان خود کشت کنیم و به بهره‌وری بالا برسیم.

ارسال نظر

سوال: رنگ پرچم آلمان؟ Siah

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار