مدیر جهاد کشاورزی بهار عنوان کرد:
تولید 45 درصد قارچ استان همدان در بهار
سپهرغرب، گروه خبر: مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهار گفت: 30 درصد سیب زمینی، 45 درصد قارچ، 36 درصد سیر، 13 درصد یونجه و 20 درصد خیار استان همدان در شهرستان بهار تولید میشود.
عبدالحسین اکبری صبح چهارشنبه در همایش طرح الگوی کشت ابراز کرد: نیمی از جمعیت شهرستان بهار در بخش کشاورزی فعالیت میکند و از 134 هزار و 600 هکتار اراضی شهرستان، 85 هزار و 600 هکتار اراضی زراعی است.
وی به جایگاه ویژه کشاورزی شهرستان بهار در کشور اشاره کرد و گفت: 30 درصد سیب زمینی، 45 درصد قارچ، 36 درصد سیر، 13 درصد یونجه و 20 درصد خیار استان همدان در شهرستان بهار تولید میشود.
وی خاطرنشان کرد: 72 واحد تولید گوشت مرغ در شهرستان وجود دارد و 20 درصد گوشت مرغ استان و 54 درصد گوشت شترمرغ و بوقلمون استان در این شهرستان تولید میشود.
اکبری به ظرفیت انبارداری شهرستان و وجود سردخانههای بالای صفر اشاره کرد و گفت: با توجه به حجم بالای تولید محصولات کشاورزی ازجمله سیب زمینی، 57 واحد انبار بالای صفر معادل 63 درصد استان و با ظرفیت نگهداری 135 هزار تُن محصولات کشاورزی در شهرستان بهار وجود دارد.
اکبری افزود: یکی از سیاستهای دولت سیزدهم اجرای الگوی کشت است که در سالهای گذشته مغفول مانده بود و با اجرای الگوی کشت، جانمایی مناسبی از محصولات مختلف تولیدی با توجه به ظرفیتهای طبیعی، شرایط اقلیمی، منابع آبی، درصد رطوبت و مزیتهای اقتصادی و سیاستهای استراتژیک و کلان دولت صورت میگیرد.
وی تصریح کرد: اجرای الگوی کشت نیازمند آمایش سرزمینی است تا بتوانیم محصولات را در منطقه خاص خود و در زمان خود کشت کنیم و به بهرهوری بالا برسیم.
شناسه خبر 65077