سپهرغرب، گروه متن زندگی: «کاترین شامپاین» استاد ارزیابی رژیم غذایی از دانشگاه ایالتی لوئیزیانا، گفت: «اولین چیزی که وقتی به چغندر نگاه میکنیم به ذهن میرسد رنگ آن است. هرچه یک سبزی یا میوه رنگ بیشتری داشته باشد، مواد مغذی گیاهی بیشتری دارد.»
چغندر سرشار از نیترات است که تحقیقات نشان میدهد سلامت قلب و عروق را از طرق مختلف بهبود میبخشد. برخی از مطالعات نشان میدهد که مکمل آب چغندر ممکن است فشار خون را کاهش دهد و جریان خون را افزایش دهد. جذب اکسیژن را افزایش میدهد و زمان خسته شدن را طولانی میکند که به افراد اجازه میدهد مدت بیشتری فعال بمانند. چغندر همچنین حاوی آنتیاکسیدانها است که به ترمیم DNA و حفظ سلامت سلولی کمک میکند و دارای خواص ضد التهابی است و خطر ابتلاء به بسیاری از بیماریهای مزمن را کاهش میدهد.
چغندر کم چرب و سرشار از فیبر است. به گفته وزارت کشاورزی ایالات متحده، نصف فنجان چغندر پخته شده حاوی 0.15 گرم چربی و 1.7 گرم فیبر است. همچنین حاوی چندین ویتامین B هم است که ممکن است با بهبود جریان خون در مغز در برابر زوال عقل و از دست دادن حافظه نقش محافظتی داشته باشد.
شناسه خبر 66678