سپهرغرب، گروه سلامت: رئیس جمعیت هلالاحمر گفت: بیماریهای شایع در سلامت زائران در پیادهروی بزرگ اربعین، شناسایی و برای پیداکردن آخرین الگوهای درمانی مطالعه و برنامهریزیهای لازم انجام شده است.
پیرحسین کولیوند اعلام کرد: سال گذشته و با برگزاری یک کنگره علمی، بیماریهای شایع در پیادهروی بزرگ اربعین را شناسایی و برای پیداکردن آخرین الگوهای درمانی و بهترین تجهیزات پزشکی لازم مطالعه و اقدامات لازم انجام شد.
وی افزود: همچنین بررسیهایی صورت گرفت تا حوادث و سوانح پرتکرار در این تجمع انبوه شناخته شود تا هم تمهیداتی برای پیشگیری از آنها اندیشیده شود و هم آمادگی لازم برای پاسخ و کاهش خسارات احتمالی ایجاد شود.
رئیس جمعیت هلال احمر تأکید کرد: تقویت هماهنگی بینبخشی و برونبخشی در راستای شناخت ظرفیتهای موجود و در کنار آن افزایش مشارکتهای مردمی از اهداف اصلی کنگره سلامت در اربعین است.
کولیوند حفظ سلامت زائران را دغدغه هلال احمر و موضوع برپایی کنگره سلامت در اربعین دانست و گفت: امدادرسانی در «تجمعات انبوه» از موضوعات امدادی مهم برای همه جمعیتهای ملی در دنیاست و پیادهروی اربعین یکی از بزرگترین تجمعات مذهبی در جهان است. جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران این افتخار را داشته که در سال گذشته از این عملیات بزرگ امدادی و درمانی در دوسوی مرزهای غربی کشورمان و تا عمق خاک عراق، سربلند بیرون بیاید.
وی ادامه داد: تعدادی از جمعیتهای عضو فدراسیون جمعیتهای ملی صلیبسرخ و هلال احمر ابراز علاقه کردند که در راهپیمایی اربعین 1402 شرکت کنند و از تجارب امدادی و درمانی این تجمع انبوه، الگوبرداری کنند.
رئیس جمعیت هلال احمر گفت: همه کادر درمان اعزامیشامل پزشکان، پرستاران و داوطلبان عضو هلال احمر برای شرکت در عملیات امدادی راهپیمایی اربعین از محل خدمت خود مرخصی گرفته و بدون دریافت هرگونه مبلغی، بهصورت رایگان و به عشق امام حسین (ع) و یارانش به زائران خدمت میکنند.
شناسه خبر 68659