سپهرغرب، گروه خبر: معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی از کشف و ضبط 300 قلم مواد غذایی تاریخمصرفگذشته و فاسد در جریان بازدید از تأسیسات بین راهی این استان خبر داد.
به گزارش سپهرغرب و به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی، «حسن حسینی» افزود: این مواد فاسد در بازدید مجتمعهای بین راهی در مسیر اراک- سلفچگان به ساوه شناسایی شد، به سه واحد نیز تذکر کتبی ارائه داده و یک واحد هم بهدلیل رعایت نکردن موارد بهداشتی، مهروموم شد.
وی بیان کرد: نظارتهای مشترک بر تأسیسات خدماترسان به مسافران و زائران امام راحل (ره) تشدید شده و بهصورت ویژه و شبانهروزی انجام میشود.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی ادامه داد: گشتهای مشترکی با حضور ادارات حملونقل جادهای، بهداشت، استانداری، ستاد اقامه نماز، میراث فرهنگی و شرکت پالایش و پخش فرآوردههای نفتی بهمنظور نظارت بر تأسیسات بین راهی درحال انجام است.
شناسه خبر 69850