سپهرغرب-گروه اقتصادی:در 6 ماهه نخست سال 1402 محصول شیر و خامه با 17.7 درصد افزایش نسبت به مدت مشابه سال قبل و رسیدن به 62.6 هزار تن اولین محصول لبنی صادراتی بر حسب حجم است.
بر اساس گزارش انجمن صنایع فرآوردههای لبنی در 6 ماهه 1402 مجموعا 281 هزار و 450 تن صادرات محصولات لبنی کشور بوده که نسبت به مدت مشابه سال 1401 به میزان17.3 درصد افزایش داشته است.
در 6 ماهه نخست سال 1402 محصول شیر و خامه با 17.7 درصد افزایش نسبت به مدت مشابه سال قبل و رسیدن به 62.6 هزار تن اولین محصول لبنی صادراتی بر حسب حجم است که 22.27 درصد از مجموع حجم صادرات را به خود اختصاص داده است.
پس از آن دوغ و کفیر با 56.1 درصد افزایش نسبت به سال قبل و رسیدن به 59.3 هزار تن در رتبه دوم قرار دارد که 21.1 درصد از مجموع صادرات را در برمیگیرد.
شیرخشک صنعتی با 21.6 درصد افزایش نسبت به سال قبل و رسیدن به 56.8 هزار تن در رتبه سوم قرار دارند و 20.19 درصد از مجموع حجم صادرات را شامل میشود.
در بین محصولات لبنی بیشترین افزایش در حجم صادرات نسبت به مدت مشابه سال قبل به ترتیب به محصولات دوغ و کفیر با 56.1 درصد افزایش، شیرخشک اطفال با 43.1 درصد افزایش و شیرخشک صنعتی با 21.6 درصد افزایش اختصاص یافته است.
در بین محصولات بیشترین کاهش در حجم صادرات نسبت به مدت مشابه سال قبل به ترتیب به محصولات شیر و خامه غلیظ شده با 36.2 درصد کاهش، پودر آب پنیر با 9.8 درصد کاهش، کره با 6.4 درصد کاهش و بستنی با 5.1 درصد کاهش اختصاص یافته است.
شناسه خبر 75430