شناسه خبر:76833
1402/9/16 10:22:45

مدیر امور زراعت جهاد کشاورزی استان همدان از تحقق تولید 870 هزار تُن سیب‌ زمینی در استان خبر داد و گفت: این میزان در 20 هزار هکتار سطح زیر کشت تولید شده است.

علی بایگانه صبح روز گذشته در جلسه امور زراعت در محل سازمان جهاد کشاورزی همدان از پایان برداشت چغندر قند در استان خبر داد و اظهار کرد: 410 هزار تُن چغندر قند در 6 هزار و 900 هکتار سطح زیر کشت تولید شده است.

وی با بیان اینکه 345 هزار تُن از تولید چغندر قند استان تحویل شده است، افزود: تاکنون 30 هزار تُن تحویل داده نشده و الباقی هم پیمان آزاد است.

مدیر امور زراعت جهاد کشاورزی استان همدان در ادامه با اشاره به سطح زیر کشت سیب زمینی در استان، تأکید کرد: 870 هزار تُن سیب زمینی در بیش از 20 هزار هکتار سطح زیر کشت در استان طبق برنامه تولید شده است.

وی از پیگیری 12 هزار تُن ذخیره احتیاطی سیب زمینی در استان خبر داد و گفت: این مهم با مشارکت اتحادیه تعاون روستایی، انجمن ملی سیب زمینی و شهرستان‌ها پیگیری می‌شود، به‌طوری که تعدادی معرفی به بانک برای دریافت تسهیلات انجام شده است.

مدیر امور زراعت جهاد کشاورزی استان همدان در قسمت دیگر تصریح کرد: 121 هزار تُن سهیمه کودی استان در سال جاری بوده که تاکنون 92 هزار تُن کود تأمین شده است.

وی با بیان اینکه از این میزان 33 هزار تُن در کشت‌های بهاره و 59 هزار تُن در راستای کشت پاییزه تأمین شده است، اضافه کرد: سبد کودی تأمین و بین کشاورزان توزیع شده است.

 

شناسه خبر 76833