رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان از تولید مازاد مرغ در استان خبر داد و گفت: کمبودی در بازار مرغ استان وجود ندارد.
رضا بهراملو پیش از ظهر روز گذشته در جلسه امنیت غذایی در سالن شهید پورش همدانی با بیان اینکه ازلحاظ تأمین مرغ ماه مبارک رمضان و ایام پایانی سال هیچ مشکلی وجود ندارد، اظهار کرد: روزانه بهطور میانگین 200 تُن مرغ در استان تولید میشود.
وی با اشاره به اینکه موافقتهایی برای منجمدسازی و ذخیرهسازی مرغ مازاد در استان انجام شده است، افزود: روزانه حدود 50 تُن مرغ مازاد استان بهمنظور تأمین نیاز ایام پایانی سال منجمد و ذخیره میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان یادآور شد: انجمادسازی مرغ به شیوهای انجام میشود که خللی در بازار مصرف ایجاد نشود بهویژه که میزان تولید، مازاد بر نیاز است.
وی از آمادگی سه کشتارگاه برای خرید و منجمدسازی مرغ در استان خبر داد و گفت: قرارداد بین پشتیبانی امور دام و اتحادیه مرغداران منعقد شده است.
بهراملو با تأکید بر اینکه مراحل پایانی اجرای توزیع هوشمند مرغ و سایر کالاهای اساسی درحال پیگیری است بهطوری که بهزودی در استان اجرا میشود، اضافه کرد: فامنین بهعنوان آزمونه (پایلوت) اجرای طرح مد نظر قرار گرفته و مسائل و مشکلات احتمالی بررسی شده است.
وی خاطرنشان کرد: جوجهریزی در استان با جدیت ادامه دارد، بهطوری که از ابتدای بهمنماه تاکنون دو میلیون و 500 هزار قطعه جوجهریزی انجام شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه در حوزه جوجهریزی 107 درصد از میزان تعهد بهمنماه محقق شده است، تصریح کرد: تعامل سازنده با تولیدکننده و مرغدار سبب شده کمبود و مشکلی در تولید، توزیع و نظارت وجود نداشته باشد.
شناسه خبر 79397