گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:79540

رتبه دوم شهرستان همدان در تولید قارچ خوراکی و کمپوست در سطح استان

رتبه دوم شهرستان همدان در تولید قارچ خوراکی و کمپوست در سطح استان

به گزارش سپهرغرب و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان، رحمان ایرانپور اظهار کرد: همدان دارای سه واحد صنعتی پرورش قارچ خوراکی با مجموع ظرفیت اسمی دو هزار و 200 تُن در سال است.

وی بیان کرد: سطح زیر کشت سالانه قارچ خوراکی شهرستان بیش از 55 هزار متر مربع بوده که با این میزان سطح زیر کشت، میانگین یک‌هزار تُن قارچ خوراکی تولید می‌شود.

ایرانپور عملکرد تولید قارچ خوراکی در همدان را به‌طور متوسط 18 کیلوگرم در هر متر مربع برشمرد و خاطرنشان کرد: یک واحد تولید کمپوست نیز با ظرفیت اسمی 10 هزار تُن طی سال در شهرستان همدان فعالیت دارد که این واحد برای بیش از 70 نفر اشتغال‌زایی کرده است.

وی در پایان اضافه کرد: قارچ‌ها ازلحاظ ارزش مصرفی به سه دسته تقسیم می‌شوند؛ خوراکی، سمی و دارویی. همچنین قارچ‌های خوراکی به دو دسته قارچ مصرفی و دکمه‌ای تقسیم می‌شوند.

 

 

ارسال نظر

سوال: پرنده‌ای آوازخوان؟ ghanari

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار