سپهرغرب، گروه خبر: معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی همدان از تولید حدود دو برابر نیاز مرغ استان در نیمه دوم سال 1402 خبر داد و گفت: جوجهریزی سال گذشته در یکهزار و 400 نوبت انجام شد.
علی دولو روز سهشنبه در جمع خبرنگاران از تولید حدود دو برابر نیاز مرغ استان در نیمه دوم سال 1402 خبر داد و ابراز کرد: در سال 1401، 26 میلیون قطعه و در سال گذشته 35 میلیون قطعه جوجهریزی در استان همدان انجام شد.
این مقام مسئول همچنین با بیان اینکه تولید گوشت مرغ در استان همدان با این روند جوجهریزی رشد چشمگیری داشته است، افزود: طی نیمه دوم سال پیش علاوهبر تأمین نیاز استان، بخشی از نیاز استانهای دیگر نیز از طریق مرغداریهای استان تأمین شده است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان یادآور شد: بهصورت میانگین روزانه 120 تا 130 تُن مرغ در استان مصرف میشود، درحالی که در بازه ذکرشده روزانه بهطور متوسط 200 تُن مرغ تولید شده است.
وی با تأکید بر اینکه از ابتدای سال 1403 تا 11 فروردینماه یک میلیون و 240 هزار قطعه در 42 واحد مرغداری جوجهریزی انجام شده است، اضافه کرد: در ایام پایانی سال و در تعطیلات نوروز امسال بیش از نیاز بازار مرغ در دسترس مردم وجود داشت.
شناسه خبر 80831