شناسه خبر:85658
1403/5/22 11:16:41

عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی گفت: تحقیقات زیادی برای بررسی این موضوع که کدام غذا‌ها و الگو‌های غذایی ممکن است برای افراد مبتلا به آلزایمر مفیدتر باشند انجام شده است.

اسلامیان اضافه کرد: چندین مطالعه معتبر ارتباط بین رژیم غذایی مدیترانه‌ای و پیشرفت کندتر بیماری آلزایمر را تایید کرده‌اند، این رژیم‌ها سرشار از چربی‌های سالم و آنتی اکسیدان‌هاست.

وی با بیان اینکه مصرف غذا‌های نشاسته‌دار و انواع نان‌های سبوس‌دار، میوه، سبزیجات، حبوبات، مغزها، مصرف کمتر گوشت قرمز و گوشت‌های فرآوری شده مثل سوسیس و کالباس، استفاده منظم از انواع ماهی‌ها، لبنیات کم چرب، روغن‌های مایع برای پخت و پز به عنوان مثال روغن زیتون، کانولا و عدم استفاده از روغن‌های جامد، محدود کردن مصرف نمک در رژیم غذایی و کاهش مصرف غذا‌های شیرین مانند شیرینی، بیسکوئیت، کیک و شکلات را از جمله اقدامات موثر در کاهش ابتلا و یا کند شدن روند بیماری آلزایمر عنوان کرد.


منبع: خبرگزاری ایسنا

شناسه خبر 85658