معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی همدان با تأکید بر هویتدار کردن تخم مرغهای تولیدی استان، گفت: هماینک 90 درصد از این واحدها تخم مرغهای خود را هویتدار کردهاند و بهصورت بستهبندیشده به فروش میرسانند.
علی دولو روز یکشنبه با تأکید بر هویتدار کردن تخم مرغهای تولیدی استان، ابراز کرد: هماینک 90 درصد از واحدها تخم مرغهای خود را هویتدار کردهاند؛ سالانه بیش از 20 هزار تُن تخم مرغ در این استان تولید میشود.
وی با بیان اینکه روزانه 62 تُن تخم مرغ در همدان تولید میشود، افزود: 35 واحد مرغ تخمگذار در همدان وجود دارد که از این تعداد 30 واحد با ظرفیت یک میلیون و 362 هزار قطعه فعال است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه یک واحد مرغداری مرغ اجداد با ظرفیت هفت هزار و 500 در استان وجود دارد، گفت: بیشترین ظرفیت واحدهای تولید تخم مرغ استان همدان مربوط به شهرستان تویسرکان است.
وی افزود: ملایر نخستین شهرستان ازنظر تعداد واحدهای تخمگذار استان است، بهطوری که 14 واحد در این شهرستان وجود دارد.
دولو خاطرنشان کرد: سرانه مصرف تخم مرغ در کشور 190 عدد است که در بسیاری از کشورهای درحال توسعه و توسعهیافته این رقم به 300 عدد هم میرسد.
شناسه خبر 90978