شناسه خبر:43012
1400/4/15 10:23:19

سپهرغرب، گروه سلامت: نتایج مطالعه نشان می‌دهد خوردن مقدار زیادی ماهی روغنی و مغزیجات آجیلی که مملو از اسید چرب اُمگا 3 هستند می‌تواند درد شدید میگرن را تسکین دهد.

مطالعات نشان می‌دهد مصرف اسیدهای چرب اُمگا 3 به توقف میگرن کمک می‌کند. این اسید در غذاهایی مانند ماهی آزاد، ساردین و مغزیجات آجیلی یافت می‌شود.

محققان دریافتند کسانی که سردرد مداوم دارند در صورت داشتن رژیم غذایی حاوی مقادیر زیاد ماهی روغنی مانند ماهی آزاد و سایر غذاهای غنی از اسیدهای چرب، درد کمتری خواهند داشت.

نتایج این مطالعه نشان داد شرکت‌کنندگانی که اُمگا 3 بیشتری می‌خورند سردردهای کم شدت‌تر و کوتاه‌تری دارند.

تحقیقات قبلی حاکی از آن بود که اسیدهای چرب اُمگا 3 با اثرات کاهش‌دهنده درد همراه هستند، در حالی که اسیدهای چرب امگا 6 ممکن است درد را تشدید کنند.

محققان دانشگاه کارولینای شمالی معتقدند درد می‌تواند از طریق تغییرات غذایی هدفمند درمان شود.

محققان ادعا می‌کنند که یک رژیم غذایی سالم باید حداقل شامل دو وعده ماهی در هفته، از جمله یک وعده ماهی روغنی باشد.

تحقیق جدید شامل 182 نفر بود که بین پنج تا 20 روز در ماه دچار سردردهای میگرنی می‌شدند.

بررسی‌ها نشان داد رژیم غذایی حاوی مقادیر بالا اُمگا 3 با کاهش 1.3 ساعت سردرد در روز و دو روز سردرد در ماه همراه بود.

شناسه خبر 43012