کاهش 50 درصدی خطر بیماری قلبی با مصرف گردو
محققان بیمارستان بارسلونا 628 نفر را تحت بررسی قرار دادند و دریافتند، افرادی که روزانه نصف فنجان گردو مصرف میکنند، پس از دوسال، کاهش متوسطی در سطح کلسترول بد داشتند؛ این کلسترول با بیماری قلبی و سکته مغزی مرتبط است.
به گفته محققان، گردو سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 است که برای سلامت قلب مفید است؛ اسیدهای چرب امگا 3 در ماهیهای روغنی نیز یافت میشود.
امیلیو روس، نویسنده مقاله و متخصص تغذیه از بیمارستان بارسلونا در اسپانیا گفت: «مطالعات قبلی نشان داده بود که آجیل به طور کلی و گردو به طور خاص با میزان کمتر بیماری قلبی و سکته مغزی مرتبط است. یکی از دلایل کاهش خطر، این است که این خوراکیها سطح LDL را کاهش میدهند؛ مطالعه ما دلیل دیگری برای این کاهش خطر ارائه میدهد؛ آجیل و به طور خاص گردو کیفیت ذرات LDL را بهبود میبخشند».
ارسال
نظر
*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد
نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین
(فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر
شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای
نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.