سپهرغرب، گروه کار و دانش: نتایج یک بررسی جدید نشان میدهد، مصرف روزانه نصف فنجان گردو خطر بیماریهای قلبی را کاهش میدهد و سطح کلسترول را حدود 8.5 درصد کاهش میدهد.
محققان بیمارستان بارسلونا 628 نفر را تحت بررسی قرار دادند و دریافتند، افرادی که روزانه نصف فنجان گردو مصرف میکنند، پس از دوسال، کاهش متوسطی در سطح کلسترول بد داشتند؛ این کلسترول با بیماری قلبی و سکته مغزی مرتبط است.
به گفته محققان، گردو سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 است که برای سلامت قلب مفید است؛ اسیدهای چرب امگا 3 در ماهیهای روغنی نیز یافت میشود.
امیلیو روس، نویسنده مقاله و متخصص تغذیه از بیمارستان بارسلونا در اسپانیا گفت: «مطالعات قبلی نشان داده بود که آجیل به طور کلی و گردو به طور خاص با میزان کمتر بیماری قلبی و سکته مغزی مرتبط است. یکی از دلایل کاهش خطر، این است که این خوراکیها سطح LDL را کاهش میدهند؛ مطالعه ما دلیل دیگری برای این کاهش خطر ارائه میدهد؛ آجیل و به طور خاص گردو کیفیت ذرات LDL را بهبود میبخشند».
شناسه خبر 45375