معاون استانداری کرمانشاه:
دستگاههای اجرایی کرمانشاه پیگیر نتایج پژوهشهای مصوب باشند
سپهرغرب، گروه خبر: معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری کرمانشاه با اشاره به تاخیر در انجام برخی از پژوهشهای تحقیقاتی مصوب شورای آموزش و پژوهش استان از سوی مراکز علمی و دانشگاهی از دستگاههای اجرایی خواست هرچه زودتر پیگیر این پژوهشها شوند و حتما نتایج تحقیقات را گزارش دهند.
افشین کریمی روز یکشنبه در کارگروه آموزش و پژوهش استان کرمانشاه در سرسرای شهدای استانداری بر اهمیت انجام پژوهشها در زمان مورد نیاز آن تاکید کرد و افزود: وقتی دستگاه اجرایی براساس نیاز و اولویت خواهان یک پژوهش است، یعنی ضرورت دارد در آن مقطع خاص نتایج تحقیق را برای رفع مشکل یا بهرهبرداری از آن دریافت کنند، اگر از زمان انجام پژوهش چند سال بگذرد، دیگر هیچ فایدهای ندارد.
او از همه دستگاههای اجرایی استان خواست در مدت یک هفته، روند انجام و اجرای همه پژوهشها و تحقیقات حوزه خود مصوب این کارگروه را حتما با آثار و نتایجی که داشتهاند، گزارش دهند.
کریمی دستگاههای اجرایی را کارفرمای پژوهشها دانست و افزود: تاخیر در تحویل پژوهش قابل قبول نیست چرا که بودجه مورد نیاز پرداخت شده و باید روشن شود چرا تحویل نشده است.
کتاب توسعه استان کرمانشاه باید تدوین و در اختیار مدیران قرار بگیرد
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری کرمانشاه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به انجام پژوهشهای متعدد و پراکنده در خصوص توسعه استان خواستار تهیه یک کتاب مدون و کامل در باب توسعه استان شد و افزود: مدیران ما با داشتن چنین کتابی خیلی سریع و زود با توانایی ها، قابلیتها و پتانسیلهای استان آشنا میشوند و در جریان امور قرار میگیرند که چه میتوانند برای توسعه کرمانشاه انجام دهند.
کریمی در ادامه با اشاره به گزارش پارک علم و فناوری از شرکتهای دانش بنیان و فناوری از آنها خواست، در قالب کارگروههای کارشناسی با حضور دستگاههای ذی ربط راهکارها و چارچوبهای قانونی در باب حمایت از شرکتهای فناوری و دانش بنیان استان را در تهیه کنند و نتایج آن را برای تصمیم گیری به این کارگروه ارجاع دهند.
وی همچنین با اشاره به تجربه تلخ گذشته مبنی بر حمایت از برخی از تولیدکنندگان گفت: باید در ارایه راهبردها و راهکارهای حمایت از تولیدکنندگان و شرکتهای بومی حتما تمرکز بر ارتقا کیفیت کالا و خدمات آنها باشد وگرنه دیدیم انحصار و رانت به خدمات بی کیفیت منجر میشود.
شرکتهای فناوری و دانش بنیان استان کرمانشاه باید مورد حمایت قرار گیرد
رییس پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه نیز در این جلسه خواستار حمایت از شرکتهای دانش بنیان و فناوری استان در بحث قیمتهای برابر در مقابل کالاها و محصولات دیگر استانها شد.
«سیامک آزادی» با اشاره به ماده 42 قانون ششم توسعه این حمایتها را قانونی دانست و گفت: در این ماده آمده است اگر ارایه خدمات و کالایی در بحث قیمت برابر باشد دستگاههای اجرایی میتوانند از کالا و خدمات بومی حمایت کنند.
او همچنین به منظور حمایت از شرکتهای فناوری و بومی، از دستگاههای اجرایی استان خواست خدمات و کالاهای خود را از شرکتهای فناوری و دانش بنیان بومی خریدار کند.
آزادی در ادامه یکی از برنامههای در دست اقدام پارک علم و فناوری را تدوین و اجرای برنامه ترویجی - آموزشی در سطح دانشگاهها استان با هدف ایجاد انگیزه و توانمندسازی دانشجویان دانش آموخته به منظور کمک به نقش آفرینی در اکوسیستم فناوری و طراحی مسیر آینده شغلی اعلام کرد.
شناسه خبر 52631