گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:38021

مصرف دو وعده ماهی در هفته به پیشگیری از بیماری قلبی کمک می‌کند

مصرف دو وعده ماهی در هفته به پیشگیری از بیماری قلبی کمک می‌کند

سپهرغرب، گروه سلامت: نتایج مطالعه جدید نشان می‌دهد که خوردن منظم ماهی چرب می‌تواند به جلوگیری از بیماری‌های قلبی عروقی در افراد در معرض خطر، مانند افرادی که قبلاً بیماری قلبی یا سکته مغزی داشتند، کمک کند.

عنصر مهم، اسیدهای چرب اُمگا 3 است که محققان دریافتند با خطر کمتر بروز مشکلات عمده بیماری‌های قلبی عروقی مانند حملات قلبی و سکته مغزی در حدود یک ششم در افراد با خطر بالا که هر کدام دو وعده ماهی غنی از امگا 3 در هفته می‌خورند، در ارتباط است.

«اندرو منته»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه مک مستر کانادا، در این باره می‌گوید: «مصرف ماهی در افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی عروقی یک مزیت پیشگیری کننده قابل توجه است.»

*مصرف ماهی در کسانی که بیماری قلبی یا سکته مغزی ندارند هیچ فایده‌ای مشاهده نشد

وی در ادامه می‌افزاید: «این مطالعه پیامدهای مهمی در رهنمودهای مربوط به مصرف ماهی در سطح جهان دارد که نشان می‌دهد افزایش مصرف ماهی و به ویژه ماهی‌های چرب در بیماران قلبی عروقی ممکن است یک مزیت قلبی عروقی نسبی داشته باشد.»

به گفته منته، «افرادی که کمتر در معرض خطر بیماری‌های قلبی عروقی هستند، هنوز هم می‌توانند با خوردن ماهی‌های غنی از امگا 3 از خود در برابر بیماری‌های قلبی عروقی محافظت نمایند، اما فواید آن برای سلامتی نسبت به افراد پرخطر کمتر است.»

این یافته‌ها براساس داده‌های نزدیک به 192000 نفر در چهار مطالعه و شامل حدود 52000 نفر مبتلا به بیماری‌های قلبی عروقی بود و تنها مطالعه انجام شده در هر پنج قاره است.

ارسال نظر

سوال: رنگ پرچم ایران؟ sabz

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار