مدیرکل شیلات استان کرمانشاه خبر داد:
تولید بیش از 23000 تُن ماهی در کرمانشاه طی سال 99
سپهرغرب، گروه خبر: مدیرکل شیلات استان کرمانشاه از تولید بیش از 23 هزار تُن ماهی در این استان طی سال 99 خبر داد.
فرزاد افضلی اظهار کرد: طبق طرح جمعآوری آماری، در سال زراعی 1399 میزان تولید ماهی در استان کرمانشاه 23 هزار و 600 تُن بود.
وی با اشاره به افزایش سرانه مصرف ماهی نسبت به سالهای گذشته در استان کرمانشاه، افزود: سرانه مصرف ماهی در این استان به 10 کیلوگرم رسیده که در کشور این مقدار بیش از 13 کیلوگرم است، باید با ترویج و فرهنگسازی مصرف ماهی، سرانه استفاده از آن را در این استان افزایش داد.
مدیرکل شیلات استان کرمانشاه گفت: با برگزاری کلاسهای ترویجی و آموزشی، توسعه و ساماندهی و مکانیزه کردن استخرها، تلاش برای افزایش تولید ماهی متناسب با تقاضای مردم در این استان ادامه دارد.
وی اضافه کرد: با تأمین اعتبارات و تکمیل و افتتاح پروژههای نیمهتمام میزان تولید و به تبع آن مصرف ماهی در سال 1400 افزایش مییابد.
شناسه خبر 41554