سپهرغرب، گروه خبر: رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان به تولید سالانه 31 هزار تن گوشت قرمز در استان اشاره کرد و گفت: کردستان ظرفیت جوجهریزی سالانه 60 میلیون قطعه را دارد.
محمد فرید سپری در جلسه که با حضور معاون وزیر جهاد کشاورزی در سالن جلسات منابع طبیعی برگزارشد،اظهار کرد: در استان کردستان 60 هزار هکتار زراعت و 49 هزار هکتار باغات وجود دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان یادآورشد: در مجموع بیش از 88 درصد از اراضی استان به صورت دیم و 12 درصد نیز به صورت آبی است.
وی با بیان اینکه این میزان اراضی آبی برای ما به گونهای تهدید محسوب میشود گفت: ما در استان این تهدید را به یک فرصت تبدیل کردهایم و نهایت استفاده را از این اراضی داشتهایم.
سپری گفت: تخصیص اعتبار تبدیل 6 هزار هکتار از اراضی دیم استان به اراضی آبی نیز به تصویب رسیده است.
وی گفت: در حال حاضر 59 هزارهکتار از اراضی استان یعنی معادل41 درصد از اراضی ما مجهز به سیستمهای نوین ابیاری است که در این زمینه جزو استانهای پیشتاز هستیم. رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان به تولید سالانه 31 هزار تن گوشت قرمز در استان اشاره کرد و گفت: کردستان ظرفیت جوجهریزی سالانه 60 میلیون قطعه را دارد.
شناسه خبر 46502