کمبود ید قدرت یادگیری دانشآموزان را کاهش میدهد
پریسا ترابی افزود: آمارها نشان میدهد که 1/6 میلیارد نفر از مردم دنیا در معرض خطر کمبود ید هستند، البته با همگانی کردن مصرف نمک یددار شیوع کواتر به طور چشمگیری کاهش پیدا کرده است.
وی ادامه داد: برنامه مبارزه با کمبود ید و مصرف نمک یددار سبب کاهش قابل توجهی در شیوع، شدت گواتر و کفایت ید دریافتی با توجه به افزایش مشخص در میزان ید دفعی ادرار شده است. کندذهنی، گواتر، اختلالات عضوی، کوتاهی قد، عقبماندگی شدید ذهنی و جسمی و نازایی از عوارض کمبود ید در بدن است. مهمترین منابع غذایی طبیعی تأمین ید شامل ماهیهای آب شور، صدف و جلبک دریایی است.
ارسال
نظر
*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد
نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین
(فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر
شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای
نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.