امسال 38 هزار تُن چغندر قند در استان مرکزی برداشت میشود
علیرضا کیشانی با اشاره به اینکه چغندر قند یکی از محصولات استراتژیک و راهبردی بهشمار میرود که هرسال در بخشی از اراضی کشاورزی استان مرکزی کشت میشود، گفت: سطح زیر کشت چغندر قند در استان 700 هکتار است.
وی عنوان کرد: پیشبینی شده امسال 38 هزار تُن محصول برداشت و تحویل کارخانههای قند شود.
کیشانی افزود: میانگین برداشت محصول چغندر قند در استان 52 تُن بوده که نسبت به میانگین کشوری دو تُن بیشتر است.
وی علت افزایش عملکرد را توجه به توصیههای فنی، استفاده از آبیاری نوین در سطح مزارع، استفاده از کودهای ریزمغذی و تغذیه مناسب و روشهای بهزراعی دانست و گفت: چغندر تولیدی استان مرکزی به کارخانههای قند در استانهای اصفهان، همدان و شهر کرد ارسال میشود.
کیشانی ادامه داد: افزایش عملکرد در واحد سطح و استفاده از آبیاری نوین در مزارع از سیاستهای وزارت جهاد کشاورزی است.