گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:71356

بیشتر باکتری‌های آشپزخانه‌ بی‌ضررند

بیشتر باکتری‌های آشپزخانه‌ بی‌ضررند

در این مطالعه، متخصصان نروژی از تجمع باکتری‌های روی سینک‌های آشپزخانه، تخته‌های برش، میزها، دستگیره‌ها و تمیزکننده‌ها (اسفنج‌ها و پارچه‌ها) که در آشپزخانه‌ها استفاده می‌شوند، نمونه‌برداری کردند.
با وجود تعداد زیاد گونه‌ها و تفاوت‌های قابل‌توجه در تنوع باکتریایی بین نمونه‌ها، کارشناسان هشت جنس باکتریایی را که معمولاً با منابع محیطی مرتبط هستند در اکثر آشپزخانه‌هایی که نمونه‌برداری کردند، شناسایی کرده و آنها را به عنوان "میکروبیوتای هسته" توصیف کردند.
در این گزارش، نویسندگان تاکید کردند که میکروبیوتای اصلی به رغم تفاوت‌های قابل‌توجه بین آشپزخانه‌ها در این مطالعه، ثابت بوده است. برخی از آشپزخانه‌ها فاقد آب جاری، برخی فاقد سینک ظرفشویی داخلی و برخی فاقد ماشین ظرفشویی بودند.
به گفته کارشناسان این مطالعه، باکتری‌های موجود در غذا، روده، بیمارستان‌ها، رستوران‌ها و... به خوبی مورد تحقیق قرار گرفته بودند اما اطلاعات کمی در مورد میکروب‌هایی که در آشپزخانه‌های خانگی زندگی می‌کنند، وجود داشت.
آنها می‌گویند: با همکاری بین کشورها، ما فرصتی منحصر به فرد برای بررسی این موضوع داشتیم.
به گفته متخصصان، داشتن اطلاعات در مورد باکتری‌های ساکن در آشپزخانه‌های خانگی می‌تواند برای جلوگیری از بیماری‌های انسانی مورد استفاده قرار گیرد و شاید حتی منجر به طراحی‌های بهداشتی‌تر آشپزخانه‌ها و روش‌های بهتری برای تمیز کردن ظروف شود.

ارسال نظر

سوال: رنگ برف؟ Sefid

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار