سپهرغرب، گروه سلامت: یک متخصص تغذیه، با توجه به نزدیکی فصل امتحانات دانشآموزان و دانشجویان، به ارائه نکات تغذیه ای این ایام پرداخت.
این متخصص تغذیه گفت: با نزدیک شدن به فصل امتحانات توجه به چند فاکتور اصلی و مهم برای بهبود عملکرد مغز برای دانشآموزان و دانشجویان موردتوجه قرار میگیرد؛ بهطورکلی رعایت سه فاکتور خواب مناسب، فعالیت ورزشی خوب و تغذیه سالم ازجمله مواردی است که میتواند به بهبود عملکرد فرد در زمان امتحانات کمک شایانی کند.
احمدرضا درستی، اظهار کرد: در ابتدا باید گفت خواب مناسب اولین نکتهای است که میتواند کارایی مغز را تا حدود زیادی بهبود بخشیده چراکه اگر خواب فرد مناسب نباشد یادگیری مغز کاهش یافته و فرد علیرغم مصرف مواد غذایی مناسب و مغذی از ویتامینها بازهم نمیتواند بهخوبی فعالیت داشته باشد چراکه با انجام این کار فرد بهشکل ناخواسته تمام خون را به دستگاه گوارش فرستاده و بدینترتیب مغز کارایی خود را از دست میدهد.
وی عنوان کرد: به رغم باور غلط افراد مبنیبر مصرف غذاهای سنگین و بهبود عملکرد مغز باید گفت تغذیه دانشآموزان و دانشجویان باید متعادل باشد برای مثال فرد فقط با خوردن ماهی یا مغزدانهها نمی تواند پاسخگوی فعالیت مناسب خود باشد چراکه مصرف تمام مواد غذایی مغذی در کنار یکدیگر میتوانند به بهبود کارایی مغز کمک کنند.
این متخصص تغذیه بیان کرد: تغذیه مناسب یعنی بهرهمندی از سه وعده اصلی غذایی به همراه میانوعده پیشاز ظهر و قبلاز خواب توجه به این نکته حائز اهمیت است که وعده صبحانه به هیچعنوان در زمان امتحانات نباید حذف شود.
درستی تأکید کرد: مصرف ماهی، مغزدانهها یا مکملهایی مثل امگا سه، بادامزمینی، گردو بهخصوص در وعده صبحانه، نان سبوسدار، عسل، خرما، تخم مرغ و مصرف دو تا سه لیوان شیر و لبنیات در کنار رعایت نکات ذکرشده سبب کارایی مناسب مغز شده و به این ترتیب فرد میتواند عملکرد بسیار خوبی در زمان امتحانات داشته باشد.
شناسه خبر 34078