گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:93810
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان:

سطح زیرکشت یونجه در همدان کاهش یافت

سطح زیرکشت یونجه در همدان کاهش یافت
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: سطح زیر کشت یونجه در این استان نسبت به سال گذشته 35 درصد کاهش یافت.

به گزارش سپهرغرب و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان، حمزه خانجانی دوشنبه اول اردیبهشت‌ماه با بیان اینکه در راستای اصلاح الگوی کشت باید سطح زیر کشت محصولات پُرآب‌بر کاهش یابد، اظهار کرد: با توجه به مصرف بالای آب در تولید یونجه که میزان 13 هزار متر مربع در هر هکتار است، سطح زیرکشت محصول یونجه در استان از 38 هزار هکتار به زیر 25 هزار هکتار کاهش یافته است.

خانجانی ادامه داد: این اقدام براساس برنامه‌ریزی کشت جایگزین محصولات کم‌آب‌بر مانند غلات و حبوبات علوفه‌ای انجام شد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: بهینه‌سازی یا اصلاح الگوی کشت محصولات زراعی به‌عنوان یکی از برنامه‌های بسیار مهم و استراتژیک وزارت جهاد کشاورزی مورد توجه بوده است.

خانجانی تصریح کرد: برنامه اصلاح الگوی کشت که با محوریت مدیریت مصرف آب در بخش کشاورزی تدوین شده است، اهداف متعددی را دنبال می‌کند؛ اما این برنامه مهم در سال 1401 تدوین و به اجرا گذاشته شد.


منبع: خبرگزاری ایسنا

ارسال نظر

سوال: عدد صفر به علاوه یک؟ 1

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار