تولید بیش از 2000 کیلو طلای سرخ در استان کرمانشاه
سعید کریمی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه ظرفیت بستهبندی پنج تُن زعفران در واحدهای صنایع تبدیلی استان وجود دارد، اظهار کرد: پنج واحد بستهبندی در استان فعال است.
وی گفت: هماکنون در استان دو هزار و 200 کیلوگرم زعفران در سطح چهار هزار و 200 هکتار تولید میشود، اما ظرفیت بستهبندی بیشتری در استان فراهم است.
مدیر صنایع تبدیلی جهاد کشاورزی استان کرمانشاه افزود: یکی از واحدهای بستهبندی با ابتکار و ایده در بستهبندی موفق به صادرات این محصول به کشور فرانسه شده است. وی گفت: در این واحد بستهبندی زعفران با کیفیت استان در بستههای کادویی و سوغاتی در فروشگاههای بزرگ در سراسر کشور عرضه میشود و مورد استقبال خوبی قرار گرفته است.
این مقام مسئول ابراز کرد: درتلاشیم تا در این واحد خط تولید قرص زعفران، اسپری زعفران و نوشیدنی زعفران نیز راهاندازی شود.
کریمی بیان کرد: نخستین زادگاه زعفران در استان کرمانشاه در روستایی به همین نام بوده است که بعدها توسط شهرهای دیگر انتقال داده شده؛ به همین منظور زعفران این استان از مرغوبیت و عیار بالایی برخوردار است و صادرات آن ارزآوری خوبی برای استان دارد.